Fysio

Fysiotherapeut
Als fysiotherapeut met jarenlange ervaring in een eigen sportcentrum en in een eigen fysiopraktijk, begeleid ik je graag bij het verhelpen van je klachten.

Graag help ik je:

  • bij algemene klachten
  • bij zwangerschapsgerelateerde klachten. Al jaren kan ik met mijn behandelingen zwangeren verlichting geven bij rug- en bekkenklachten. Ik heb dan ook een nauw samenwerkingsverband met verloskundige praktijk Ma Lune.
  • als haptonoom. Hierbij proberen we samen om de bewustwording van je lichaam te vergroten, waardoor je beter naar je lichaam gaat luisteren en klachten kunt voorkomen of verlichten.

Haptonomische insteek
Ik ben een algemeen fysiotherapeut met een haptonomische insteek. Dit betekent dat ik probeer terug te gaan naar de basis waar het bewegen vandaan komt. Dit zijn we vaak kwijt door de stress en de sneltrein waarin we zitten. Door je allereerst weer bewust te worden van het bewegen van je lichaam en de signalen die het uitzendt, kan ik je daarna begeleiden om een manier te vinden hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je er op (korte) termijn zelfstandig iets mee kan doen.

Zorgverzekeraars
Als fysiotherapeut lukt het bijna niet meer om aan de eisen van de verzekeraars te voldoen. Afwijken van protocollen kan alleen na uitvoerig overleg met de zorgverzekeraar, tijd die ik liever aan jou besteed. Ik merk dat veel cliënten een oplossing willen voor hun problemen en dat de declaratiemogelijkheden daar ondergeschikt aan zijn. Jij staat bij mij centraal en niet de zorgverzekeraar. De behandelkosten worden voor het grootste gedeelte vergoed.

Meer weten?
Bel me voor informatie 06 18 36 38 31.